
![]() |
Експерти стверджують, Тому ми пропонуємо Вам розширити Ваше меню смачним італійським морозивом. Приготуйте його власноруч! Ваші відвідувачі |
Чому власне морозиво краще купованого?
- Контроль якості і кількості. Ви готуєте рівно стільки морозива, скільки Вам потрібно, воно завжди свіже. Можна готувати морозиво після отримання замовлення на нього - час виробництва становить 10-15 хвилин.
- Кількість смаків обмежена тільки Вашою фантазією. Ви пробували морозиво зі смаком груші або мандарина? А зі смаком шампанського?! Забудьте про ароматизатори та хімікати в морозиві - все це можна приготувати, використовуючи виключно натуральні продукти.
- Гарантія якості. Ви самі контролюєте з яких складових і в яких умовах буде готуватися морозиво. Для економії часу можна використовувати спеціальні смакові пасти.
Багатство вибору
![]() |
![]() |
![]() |
Звичайний «ріжок» у випадку з італійським «gelato» стає справжнім витвором кулінарного мистецтва. |
Власне морозиво - кращий матеріал для приготування десертів однаково популярних влітку і взимку. |
У спекотну пору року Ви зможете запропонувати відвідувачам охолоджуючі коктейлі на основі морозива. |
Фризери CARPIGIANI
для приготування італійського морозива в кафе, ресторанах
![]() |
|
![]() |
|
PRONTO 4 330х400х420 мм |
LABO 8 / 12 365х715х660 мм |
QUARTETTO540x570x1150мм |
|
![]() "Фризери CARPIGIANI PRONTO 4 " (PDF, 0.3M). |
|
![]() "Фризери CARPIGIANI QUARTETTO " (PDF, 3.0M). |