проектування, підбір, доставка, налагодження, технічне обслуговування професійного обладнання
+38 044 284 0471
+38 044 284 0473
UA RUEN
Фритюрні апарати, що працюють під тиском
press-fry
PFE-561
Перейти на сторінку виробника Переваги приготування їжі під тиском очевидні: невеликий контрольований тиск забезпечує швидше готування їжі при більш низьких температурах. Це не лише економить електроенергію та виробничі потужності, але й допомагає зберегти всі соки і компоненти продуктів, гарантуючи смачну і корисну їжу. Вперше Henny Penny представила перший апарат для приготування їжі під тиском сорок років тому. Сьогодні, провідні ресторани світу одностайні в своїй думці: обладнання Henny Penny до цих пір залишається найкращим у всій індустрії.
Фритюрниці та фритюрні апарати HENNY PENNY, що працюють під тиском.

Модель Габарити (ШxВxГ), мм Продуктивність Потужність PDF
PFE-500 457 * 940 * 1230 Продукт: 6,5 кг
11.25-13.5 кВт Відкриється в новому вікні
PFE-561 457 * 940 * 1230 Продукт: 8,2 кг
13,5 кВт Відкриється в новому вікні
PFE-591 644 * 1040 * 1549 Продукт: 10,9 кг
17 кВт Відкриється в новому вікні
PFG-600 457 * 940 * 1230 Продукт: 6,5 кг
газовий Відкриється в новому вікні
Зв'язатися з нами
З нами працюють