проектування, підбір, доставка, налагодження, технічне обслуговування професійного обладнання
+38 044 284 0471
+38 044 284 0473
UA RUEN
Перейти на сторінку виробника

Асортимент пароконвектоматів Electrolux представлений серіями air-o-convect, air-o-speed і air-o-steam.

Робоча камера і корпус всіх пароконвектоматів виготовлені з нержавіючої сталі. Робоча камера має округлу конфігурацію кутових стиків для зручності очищення. Завдяки системі спрямованого повітряного потоку відбувається рівномірний розподіл тепла всередині робочої камери. Дверцята з подвійним панорамним склом є термічно інертними, а конструкція дверного замка дверей дозволяє закривати її навіть із зайнятими руками. Максимальна робоча температура становить 300 ° С.

Оптимальний об'єм завантаження пароконвектоматів ELECTROLUX будь-якої серії дозволяє підібрати обладнання для підприємств харчування різного формату.

Висока якість страв, одержуваних у пароконвектоматах, забезпечується за рахунок застосування передових технологій і функцій - таких як програмування робочих циклів і точний автоматичний контроль протягом всього процесу приготування їжі. При цьому суворо дотримуються умови гігієни та мікробіологічної безпеки, підтверджені численними сертифікатами інститутів стандартизації, в тому числі й українським.

ELECTROLUX пропонує також комплексне рішення по спільному використанню пароконвектоматів і апаратів швидкісного охолодження air-o-chill.


air-o-chill - найбільш ефективна техніка для швидкісного охолодження

Комбінація печей і апаратів швидкісного охолодження (бласт-чілерів) ELECTROLUX - ідеальне рішення для професійної кухні. Приготуйте і охолодіть коли зручно! Розігрійте і подайте на стіл коли потрібно!

aoc_aos
  • Охолодження в шафах ELECTROLUX відповідає британським і французьким стандартам, однак процес можна легко адаптувати до національних нормативів.
  • Функція Cruise управляє охолодженням автоматично залежно від типу і розміру завантаженого продукту.
  • Поєднання високої холодопродуктивності і ефективної вентиляції дозволяє в найкоротші терміни загартувати свіжо-приготоване морозиво і забезпечити його бездоганну якість.

 

air-o-convect - конвекційна піч - проста, як все геніальне.

Розроблена для ресторанів, готелів і магазинів малого та середнього формату, піч air-o-convect полегшить Вашу щоденну працю завдяки простій і зрозумілій системі управління.

aoconvect
  • Гранично рівномірний розподіл гарячого повітря всередині робочої камери забезпечує вентилятор подвійної дії.
  • Широкий вибір пекарських аксесуарів дозволить приготувати будь-яку випічку.
  • Один з чотирьох мийних циклів приведе в ідеальний стан робочу камеру печі.


air-o-speed - найшвидша комбі-піч.

Час - гроші. Air-o-speed готує в 4 рази швидше традиційної печі. Ідеальне рішення для приготування великої кількості порцій за короткий час.
aospeed
  • У печі air-o-speed за 30 хвилин можна засмажити 24 заморожених курчат. Відмінне рішення для роздрібної торгівлі та ресторанів швидкого обслуговування.
  • У рекордні терміни Ви можете спекти заморожені круасани або багети і порадувати вранці гостей готелю, які вічно поспішають, або покупців магазину (до 320 круасанів або 390 багетів за 1 годину).

 

air-o-steam - найдосконаліша комбі-піч.

Нове покоління комбі-печей задовольнить запити найвимогливіших шеф-кухарів. Air-o-steam незамінна на будь-якій кухні завдяки інноваційним функціям "air-o-...":

aosteam
  • air-o-flow - забезпечує рівномірний розподіл гарячого повітря й однакову температуру в будь-якій точці робочої камери
  • air-oc-clima - вимірює реальний рівень вологості в робочій камері печі і утримує його відповідно до завдання
  • air-o-cleаn - автоматична система очищення і миття печі з 4 попередньо встановленими циклами тривалістю від 32 до 104 хв.
  • air-o-system - ідеально підходить для обслуговування банкетів завдяки великому набору аксесуарів

icon_pdf Завантажити буклет по печам air-o-convect.
icon_pdf Завантажити буклет по печам air-o-speed.
icon_pdf Завантажити буклет по печам air-o-system.
Зв'язатися з нами
З нами працюють