проектування, підбір, доставка, налагодження, технічне обслуговування професійного обладнання
+38 044 284 0471
+38 044 284 0473
UA RUEN
Проектування підприємств громадського харчування
Проектування і планування - це ключовий етап у створенні підприємств харчування будь-якого формату. Наша компанія надає послуги з попереднього і остаточного планування  ресторанів, їдалень, кафе, барів та інших закладів громадського харчування.

Для початку роботи потрібна наступна вступна інформація:
  • План приміщення;
  • Бажаний клас і тип закладу;
  • Кількість посадкових місць і харчуються;
  • Приблизний асортимент страв;
  • Співвідношення страв в асортименті;

Маючи цю інформацію наш технолог, враховуючи побажання Замовника, принципи організації професійної кухні, а також вимоги нормативних документів, створює креслення-схему із зазначенням точок підключення технологічного обладнання до інженерних систем будівлі. На кресленнях також вказуються номінали величин і вимоги до комунікацій.

demo_2d

Таким чином, Замовник отримує документ, який містить в собі вихідні дані для проектування всіх інженерних систем - електромереж, водопостачання, каналізації і вентиляції.

До креслення додається специфікація обладнання, в якій містяться відомості про типи, моделі устаткування та їх основні характеристики.

Залежно від вимог та особливостей проекту, можливе виконання 3D-креслень, що дозволяють легко оцінити взаємне розміщення елементів креслення.

demo_3d


Фахівці нашої компанії мають великий досвід проектування кафе, їдалень і ресторанів та інших підприємств громадського харчування. З нами Ви можете бути впевнені в професійному вирішенні завдання планування Вашого закладу.

Зв'язатися з нами
З нами працюють