Проектування і планування - це ключовий етап у створенні підприємств харчування будь-якого формату. Наша компанія надає послуги з попереднього і остаточного планування ресторанів, їдалень, кафе, барів та інших закладів громадського харчування.
Для початку роботи потрібна наступна вступна інформація:
До креслення додається специфікація обладнання, в якій містяться відомості про типи, моделі устаткування та їх основні характеристики.
Залежно від вимог та особливостей проекту, можливе виконання 3D-креслень, що дозволяють легко оцінити взаємне розміщення елементів креслення.
Для початку роботи потрібна наступна вступна інформація:
- План приміщення;
- Бажаний клас і тип закладу;
- Кількість посадкових місць і харчуються;
- Приблизний асортимент страв;
- Співвідношення страв в асортименті;
Маючи цю інформацію наш технолог, враховуючи побажання Замовника, принципи організації професійної кухні, а також вимоги нормативних документів, створює креслення-схему із зазначенням точок підключення технологічного обладнання до інженерних систем будівлі. На кресленнях також вказуються номінали величин і вимоги до комунікацій.
До креслення додається специфікація обладнання, в якій містяться відомості про типи, моделі устаткування та їх основні характеристики.
Залежно від вимог та особливостей проекту, можливе виконання 3D-креслень, що дозволяють легко оцінити взаємне розміщення елементів креслення.
Фахівці нашої компанії мають великий досвід проектування кафе, їдалень і ресторанів та інших підприємств громадського харчування. З нами Ви можете бути впевнені в професійному вирішенні завдання планування Вашого закладу.